Mermaid Boat Trips

Mermaid: VANAF 120,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van prijswijzigingen en koerswisselingen

Mermaid is een van de eerste touroperators die Klein Curacao ontdekte. Boek hier je tickets. Vandaag de dag organiseert de Mermaid al meer dan 30 jaar trips naar Klein Curacao. De Mermaid heeft een motorschip tot zijn beschikking waarmee zo’n 60 man 5x per week heen en weer worden gevaren. Net als bij Miss Ann die een vergelijkbare trip aanbiedt heeft de mermaid op Klein Curacao een eigen beach-house met faciliteiten.

 

Je wordt om 6:45 uur aan boord ontvangen met een kopje koffie of thee. Bij aankomst op klein curacao kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het beach-house inclusief de zoetwater douche, schaduwplekken en ligbedjes. Terwijl jij je vermaakt op het eiland, zorgt de bemanning voor een gezond ontbijt en een uitgebreide BBQ-lunch met fruit en salades. Frisdrank en water is inbegrepen. Bier en wijn kun je tegen een schappelijk prijs kopen.

 

Deze boottrip is toegankelijker voor oudere mensen dan in vergelijking met de catamaran trips door de soort boot en aangeboden faciliteiten in het beach-house. De boot is ook rolstoeltoegankelijk.

 

Wat erg handig is bij deze boottrip is de optie om een hoteltransfer er direct bij te kunnen boeken. Handig als je geen huurauto hebt. Je wordt dan voor een klein bedrag (Jan Thiel is gratis) opgehaald bij je accommodatie en ook weer teruggebracht.

 

Vertrek: 6 dagen per week op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag om 6:45 uur vanaf de Caracasbaai bij de Fisherman’s Pier. Tussen 17:00 – 18:00 uur ben je daar weer terug.

Mermaid Boat Trips YouTube play

Belangrijke informatie

  • Strandhuis met zoetwater douche
  • Ontbijt buffet met fruit, op het eiland
  • Uitstekend buffet met kipfilet, ribs en hamburgers van de barbecue, diverse salades, stokbrood, maïskolven en fruit
  • Frisdranken (bier en wijn tegen betaling verkrijgbaar)
  • Gebruik van strandbedjes en sanitaire voorzieningen
  • Vaarschema: 6 dagen per week op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
  • Kinderen t/m 11 jaar 50% korting


De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.


Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open