WAT IS KLEIN CURACAO?

Wat is Klein Curacao nu eigenlijk en wat kun je verwachten? Klein Curacao is een klein, onbewoond, tropisch bounty eilandje met een parelwit strand, een azuurblauwe zee, een spectaculair rif en prachtige onderwaterwereld. Dit heerlijke eiland vind je op ongeveer tien kilometer ten zuidoosten van Curaçao. Je kunt er alleen met een boot komen en vanaf de Vissershaven in het Spaanse Water is de vaarafstand zo’n 27 km. Het eiland is ongeveer 2 vierkante kilometer in omtrek en als je wilt kun je in een uur of twee het eiland rondlopen. Het is onomstotelijk een must see als je op vakantie bent op Curacao. Het is alles wat je verwacht van een tropisch onbewoond eiland. Het strand van Klein Curacao staat bekend als een van de mooiste stranden ter wereld. De vraag is dus eigenlijk niet zozeer waarom je Klein Curacao moet bezoeken maar veel meer, wanneer ga je?

PARELWIT STRAND

Een parelwit strand en een azuurblauwe zee wachten op jouw komst..

Wat is Klein Curacao nu eigenlijk en wat heeft het te bieden? Klein Curacao heeft een van de mooiste stranden ter wereld. Als je nog nooit op een bounty eiland bent geweest dan is dit nu je kans! Je zult versteld staan over de pure schoonheid. Relax, zwem, snorkel en geniet lekker van de zon. Wandel over het strand samen met familie of vrienden en als je gelukt hebt snorkel je misschien wel je eerste schildpad tegemoet.

Wat is Klein Curacao
Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Vuurtoren Klein Curacao
Vuurtoren Klein Curacao
Vuurtoren Klein Curacao
Vuurtoren Klein Curacao

DE VUURTOREN

Maak kennis met de iconische roze vuurtoren die je al van ver kunt zien…

Je moet zeker even een wandelingetje maken naar de iconische roze Klein Curacao vuurtoren die midden op het eiland staat. De Curaçaose overheid is ooit begonnen aan de renovatie van de Klein Curacao vuurtoren maar de werkzaamheden zijn stil komen te liggen en hierdoor is het niet 100% veilig. Hier vind je meer informatie over de geschiedenis van de Klein Curacao vuurtoren.

Klein Curacao Trip

ZEE SCHILDPADDEN

Geniet, kijk, zwem met ze mee, maak foto’s en filmpjes maar raak ze nooit aan…

Klein Curacao is zeer bekend vanwege het kristalheldere water en de snorkel mogelijkheden. Het water is heerlijk, lekker warm, kraakhelder en je hebt onderwater zicht tot wel 30 meter. Het koraalrif en de vissen zijn fantastisch en je eerste ontmoeting met een zeeschildpad staat op de rol als je geluk hebt. Het is bijna magisch als ze je langzaam zwemmend passeren of wanneer je ze rustig naar de oppervlakte ziet zwemmen om even adem te halen.

Informatie Klein Curacao
Zeeschildpadden
Zeeschildpadden
Zeeschildpadden
Informatie Klein Curacao
Scheepswrak Klein Curacao
Scheepswrak Klein Curacao
Scheepswrak Klein Curacao
Scheepswrak Klein Curacao

SCHEEPS WRAKKEN

De combinatie van harde noordoosten wind en sterke stroming resulteert in een bezienswaardigheid…

Klein Curacao is een plat eiland waardoor het slecht te zien is vanaf de brug van een schip. Dit in combinatie met de soms harde noordoostenwind en de zeer sterkte stromingen kan het voor een kapitein zeer lastig zijn om het schip langs het eiland te varen. Klein Curacao heeft hierdoor een paar bijzondere bezienswaardigheden. Wil je meer weten over de geschiedenis van de scheepswrakken op Klein Curacao?

Scheepswrak Klein Curacao

KOOP HIER JE DAGTRIP TICKETS

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99%, zeker in het hoogseizoen! Het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek. En, waarom zou je ook wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.