Deutsch

de-flag

vergelijk Klein Curacao trips

Klein Curacao Trips. Je kunt maar op een manier op Klein Curacao komen en dat is per boot. Er zijn diverse aanbieders van geheel verzorgde dagtrips naar dit bounty eiland. Iedere aanbieder heeft zijn eigen voordelen. De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft ze voor je op een rij gezet en onderling met elkaar vergeleken.

 
BreezeBlueFinn CatamaranIrie Tours Miss Ann PowerboatBlueFinn Motorjacht Mermaid
    Soort bootMotorjachtCatamaranCatamaranLuxe MotorjachtPower RibMotorjachtMotorschip
    Beach House Nee Nee Nee Ja Nee Nee Ja
    OntbijtJaNeeJaJaNeeNeeJa
    Catering BBQ & Open bar BBQ & Open bar BBQ & Open barBBQBBQ BBQ & Open bar BBQ
    Hoteltransfer Optioneel Nee Optioneel Optioneel NeeNee Optioneel
    Vertrekt vanafCaracasbaaiJan ThielCaracasbaaiSanta BarbaraJan ThielJan ThielCaracasbaai
    Prijs Vanaf 80- euro p/p Vanaf 92,- euro p/p Vanaf 85,- euro p/pVanaf 92,- euro p/p Vanaf 92,- euro p/p Vanaf 85,- euro p/p Vanaf 100,- euro p/p
 Direct reserveren MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO

Let op: euro prijzen zijn een indicatie en onder voorbehoud van koerswisselingen.

Corona-maatregelen
Klein Curacao

Alle boten hebben hun maatregelen genomen m.b.t. corona en Covid-19. Het aantal passagiers dat mee kan is flink verlaagd om de social distancing mogelijk te houden en wordt de passagiers gevraagd de handen te desinfecteren op diverse momenten.

Waarom naar Klein Curacao?

Klein Curacao is een klein, onbewoond, tropisch bounty eilandje met een parelwit strand, een azuurblauwe zee, een spectaculair rif en prachtige onderwaterwereld. Dit heerlijke eiland vind je ongeveer 25 kilometer vanaf Curacao en is ongeveer 2 vierkante kilometer in omtrek. Het is onomstotelijk een must see als je op vakantie bent op Curacao. Het strand van Klein Curacao staat bekend als een van de mooiste stranden ter wereld. De vraag is dus eigenlijk niet zozeer waarom je moet gaan, maar meer wanneer ga je?

 

Boek je Klein Curacao boottrip en ontdek deze parel in de Caribbean genaamd Klein Curacao.

 • naar curacao
 • klein curacao beach
 • goedkoop naar klein curacao
 • overnachten op Klein Curacao

Parelwit strand

genieten azuurblauwe zee relaxen zonnen prachtig snorkelgebied

 

Klein Curacao heeft een van de mooiste stranden ter wereld. Als je nog nooit op een bounty eiland bent geweest dan is dit nu je kans! Je zult versteld staan over de pure schoonheid. Relax, zwem, snorkel en geniet lekker van de zon. Wandel over het strand samen met familie of vrienden en als je gelukt hebt snorkel je misschien wel je eerste schildpad tegemoet. Wil je Klein Curacao ervaren? Vergelijk de Klein Curacao trips en boek je plek.

De Vuurtoren

iconisch bezienswaardigheid renovatie fotogeniek geschiedenis

 

Je moet zeker even een wandelingetje maken naar de iconische roze Klein Curacao vuurtoren die midden op het eiland staat. De afstand vanaf het strand is prima beloopbaar en een leuke wandeling. Je kunt de vuurtoren ingaan maar wees voorzichtig. De Curaçaose overheid is begonnen aan de renovatie van de Klein Curacao vuurtoren maar het is nog steeds niet 100% veilig. Het dak, de trap en de eerste verdieping is gerestaureerd. Ze verwachten de volledige renovatie dit jaar nog af te ronden. Wil je meer weten over de geschiedenis van de Klein Curacao vuurtoren? Hier vind je meer informatie over de geschiedenis van de Klein Curacao vuurtoren. Wil je Klein Curacao ervaren? Vergelijk de Klein Curacao trips en boek je plek.

 • over klein curacao
 • vuurtoren klein curacao
 • lighthouse klein curacao
 • vuurtoren klein curacao
 • schildpadden klein curacao
 • seaturtles klein curacao
 • seaturtles klein curacao
 • schildpadden klein curacao

Schildpadden

ontmoet magisch bijzonder must see onvergetelijk

 

Klein Curacao is zeer bekend vanwege het kristalheldere water en de snorkel mogelijkheden. Het water is heerlijk, lekker warm, kraakhelder en je hebt onderwater zicht tot wel 30 meter. Het koraalrif en de vissen zijn fantastisch en je eerste ontmoeting met een zeeschildpad staat op de rol als je geluk hebt. Het is bijna magisch als ze je langzaam zwemmend passeren of wanneer je ze rustig naar de oppervlakte ziet zwemmen om even adem te halen. Geniet, kijk, zwem met ze mee, maak volop foto’s en filmpjes maar raak ze nooit aan! Wil je Klein Curacao ervaren? Vergelijk de Klein Curacao trips en boek je plek.

Scheepswrak

iconisch bezienswaardigheid geschiedenis bad-luck must see

 

Klein Curacao is een plat eiland waardoor het slecht te zien is vanaf de brug van een schip. Dit in combinatie met de soms harde noordoostenwind en de zeer sterkte stromingen kan het voor een kapitein zeer lastig zijn om het schip langs het eiland te varen. Hierdoor is het niet verassend dat het ook wel eens mis gaat en Klein Curacao daardoor een paar bijzondere bezienswaardigheden heeft die een wandeling rondom het eiland erg leuk maken. Wil je meer weten over de geschiedenis van de scheepswrakken op Klein Curacao? Wil je Klein Curacao ervaren? Vergelijk de Klein Curacao trips en boek je plek.

 • shipwreck klein curacao
 • scheepswrak klein curacao
 • shipwreck klein curacao
 • scheepswrak klein curacao

Klein Curacao Trips

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao trips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is de trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je ook de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken en ook nog tegen de beste prijs. Voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.