Overnachten op Klein Curacao

Overnachten op Klein Curacao

overnachten op klein curacaoOvernachten op een onbewoond tropisch eiland geeft je het echte Robinson gevoel! Wil je een unieke once-in-a-life-time experience met vrienden en/of familie? Ga eens overnachten op Klein Curacao!

 

Ervaar hoe het is als alle toeristen vertrekken en de zon langzaam de zee inzakt terwijl jij het kampvuur aansteekt. Geniet van de sterrenhemel en het gezelschap. In de ochtend word je wakker van de opkomende zon en zwemmen de nieuwsgierige schildpadden al in het azuurblauwe water. Doe lekker waar je zin in hebt. Er is verder niemand! Je bent op een onbewoond eiland…

Aluma boottrips

Aluma is een van de aanbieders die een overnachting mogelijk maakt. Hieronder het programma overnachten op Klein Curacao

overnachten op klein curacaoNadat je aan boord bent gestapt van de Aluma vaar je door het Spaanse Water oostwaarts de Caribische zee op. Na zo’n drie uur varen, kom je aan op Klein Curacao. Bij helder weer kun je zelfs Bonaire zien liggen. Het schip ankert vlak voor het onbewoonde Bounty eiland waar je de hele dag kunt doen waar je zelf zin in hebt.

 

overnachten op klein curacaoGa de prachtige onderwaterwereld ontdekken tijdens het snorkelen met schildpadden en kleurrijke vissen. Op het onbewoonde eiland zelf is het ook goed vertoeven. Relax op het strand, wandel naar de verlaten vuurtoren of naar het scheepswrak aan de andere kant van Klein Curacao. Tegen de avond als alle andere commerciële boten weer terugvaren naar Curacao, wordt er een kampvuur aangestoken en is het tijd voor het BBQ-diner aan boord. En, met een beetje geluk heb je een eigen verse vis gevangen die je dan heerlijk kunt oppeuzelen. Voel je een ware Robinson!

 

Geniet van de zonsondergang en praat na over een mooie dag. Dan is het tijd om te overnachten op Klein Curacao. Je kunt slapen op het strand, in een hangmat onder een palapa of in één van de hutten op de zeilboot als je meer comfort wenst. Niet alleen de zonsondergang in de Caribbean is prachtig maar óók de zonsopgang. De rust, de ruimte en de zee laten je de rest van de drukke wereld om je heen even vergeten.

 

Als je op de zeilboot slaapt, wordt je wakker met helderblauw water om de boot met regelmatig nieuwsgierige schildpadden die een kijkje komen nemen. Na het ontbijt kun je weer doen waar je zelf zin in hebt. Voor duikliefhebbers of kitesurfers is Klein Curacao ook een perfecte plek om te zijn. Als je jouw duikuitrusting hebt meegenomen, kun je de hele dag genieten van de boven- en onderwaterwereld. Wil je liever relaxen op het strand, dan is er niemand die je tegenhoudt.

 

overnachten op klein curacaoAan het einde van de middag worden de zeilen gehesen en wordt er een koers uitgezet terug naar Curacao. Je vaart met de constante passaatwind mee waardoor het zeilen comfortabel en aangenaam is. Onderweg is er nog een prachtig fotomoment op zee, je vaart namelijk de zonsondergang tegemoet. Overnachten op Klein Curacao is zeer bijzonder om een keer mee te maken!

 

Prijs exclusief catering: $1500,- (maximaal 12 personen)

 

Wat kun je verwachten:

 • Een hele dag de beschikking over privé zeiljacht Aluma
 • Een schipper en crew-lid aanwezig op de Aluma
 • Gebruik dinghy (kleine rubber boot) om van de boot op het strand te komen
 • Dagtrip naar Klein Curacao gecombineerd met een Sunset Sail

 

Bij te boeken catering bestaat uit:

 • Softdrinks (Cola, Sprite, water, limonade)
 • Alcoholische dranken (bier, wijn, rum)
 • Lunch op dag 1 en 2
 • Diner/BBQ op dag 1
 • Ontbijt op dag 2

 

Een overnachting op Klein Curacao regel je betrouwbaar via de Nederlandse online aanbieder:
caribbean-tours.nl

 • Wat je moet weten over Klein Curacao
 • goedkoop naar klein curacao

En vergeet natuurlijk niet de voor de hand liggende Klein Curacao tips zoals smeer je goed in tegen de zon (het liefst factor 50), drink veel water, wees voorzichtig met alcohol en neem een petje mee.

 

Wil je o.a. weten wat de prijzen zijn van de verschillende reguliere dagtrips en welke je het beste kunt kiezen? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘Klein Curacao Prijzen‘.

Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open