Klein Curacao Trips
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

Overnachten op Klein Curacao

Overnachten op een onbewoond tropisch eiland geeft je het echte Robinson gevoel! Wil je een unieke once-in-a-life-time experience met vrienden en/of familie? Ga eens overnachten op Klein Curacao!

Ervaar hoe het is als alle toeristen vertrekken en de zon langzaam de zee inzakt terwijl jij het kampvuur aansteekt. Geniet van de sterrenhemel en het gezelschap. In de ochtend word je wakker van de opkomende zon en zwemmen de nieuwsgierige schildpadden al in het azuurblauwe water. Doe lekker waar je zin in hebt. Er is verder niemand! Je bent op een onbewoond eiland…

Aangezien een overnachting op Klein Curacao niet wordt aangeboden in een standaard trip is de enige optie om dit te doen met een private charter. Het is dus niet goedkoop maar gegarandeerd een bijzondere en onvergetelijke ervaring! Hieronder een optie om te gaan overnachten op Klein Curacao met een prachtig mooi zeilschip.

Overnachten op zeiljacht

Stel je voor dat je op een privéjacht in een kristalblauwe zee vaart naar een weelderig tropisch eiland om te overnachten. This is it! Het geluid van de zee is alles wat je kunt horen. Verrukkelijke gerechten die worden bereid zijn alles wat je kunt ruiken. Dit maakt allemaal deel uit van dit zeer exclusieve avontuur waarbij je gaat overnachten op Klein Curacao. Deze luxe zeiltocht is altijd privé en je bent alleen met je eigen groep van max. 4 personen aan boord. Je chartert dit zeilschip voor zo’n 1.800,- euro voor max. 4 personen.

In samenwerking met onze partner Caribbean Tours zijn er ook nog andere opties en aanbieders om te overnachten op Klein Curacao. Indien je hier interesse in hebt neem dan even contact op via whatsapp (groen icon in beeld).

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Overnachten op Klein Curacao

KOOP HIER JE DAGTRIP TICKETS

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99%, zeker in het hoogseizoen! Het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek. En, waarom zou je ook wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Vergelijk alle dagtrips naar Klein Curacao

Er zijn verschillende opties om naar Klein Curacao te gaan. Welke boot of dagtrip moet jij nu kiezen? Klein-curacao.nl heeft alle opties voor je op een rij gezet in een vergelijkingstabel zodat jij makkelijk de Klein Curacao Boten kunt vergelijken en je bovendien direct online je plek kunt reserveren. Wil je zo luxe mogelijk met zoveel mogelijk faciliteiten op het eiland zoals een beach-house, toiletten, douche en heerlijke strandbedjes kies dan voor Mermaid Boat Trips of voor Miss Ann Boat trips. Wil je wat sportiever varen ga dan met een van de Catamarans van Bluefinn Charters of met die van Irie Tours. Wil je wat kleinschaliger dan is de boot van Breeze de beste optie. Wil je absoluut niet zeeziek worden? Ga dan met de snelle Powerboat waarmee je in 50 minuten op het eiland staat. Vergelijk, reserveer online en ga genieten van dat heerlijke bounty eiland met die prachtige azuurblauwe heldere zee.

Wil je weten wat de goedkoopste dagtrips zijn naar Klein Curacao? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘goedkoop naar Klein Curacao‘.