Klein Curacao Trips
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

Goedkoop naar Klein Curacao

Helaas, een dagtrip naar Klein Curacao is niet echt goedkoop. De goedkoopste dagtrip naar Klein Curacao begint vanaf ongeveer 110,- euro per persoon. Maar moet je wel kiezen voor de voordeligste dagtrip naar Klein Curacao? Over het algemeen ga je maar één keer naar Klein Curacao en dan moet het natuurlijk wel goed zijn dus denk goed na over welke dagtrip je kiest!

De Klein Curacao specialist klein-curacao.nl heeft voor jou alle prijzen en aanbieders vergeleken en op een rij gezet zodat jij de beste keuze kunt maken om goedkoop naar Klein Curacao te gaan.

Goedkoopste trips naar Klein Curacao

Goedkoop naar Klein Curacao. Met de Catamarans van Bluefinn Charters en Irie Tours betaal je ongeveer 110,- euro per persoon. Deze Klein Curacao dagtrips zijn de goedkoopste maar ook nog verassend compleet. De trips zijn inclusief open bar en BBQ-lunch. De Catamarans varen op de heenweg op de motor naar Klein Curacao. Op de terugweg worden de zeilen gehesen als het kan wat echt een te gekke beleving is.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Bluefinn Charters

Goedkoop naar Klein Curacao met iets meer luxe

Als je toch wat anders wilt dan goedkoop naar Klein Curacao of je waardeert wat meer luxe dan kun je ook kiezen voor een van de andere -duurdere- Klein Curacao aanbieders. Miss Ann Boat Trips of Mermaid Boat Trips. Deze dagtrips hebben een prijs vanaf 120,- euro per persoon en bieden je een eigen beach-house op Klein Curacao, ligbedjes, veel schaduw, een douche en toiletten. Voor wat je ervoor krijgt is het die kleine meerprijs meer dan waard en ga je wat ons betreft nog steeds goedkoop naar Klein Curacao.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Miss Ann Boat Trips

Powerboat Caribbean

De duurste trip naar Klein Curacao is die van Powerboat Caribbean. Maar deze trip biedt dan ook unieke voordelen die andere aanbieders niet hebben. Hij is vooral erg snel! In zo’n 50 minuten sta je op het eiland waar andere boten toch al snel 1.5 uur over doen. Daarom mag je bij de Powerboat ook wat langer uitslapen voordat je vertrekt. Bij de Powerboat is kleinschaligheid onderdeel. Je gaat met maximaal 10 to 15 personen op pad. Nadeel is dat het wel een beetje ‘stuiteren’ is onderweg maar je krijgt er wel een enorme adrenaline kick voor terug waar je op het Klein Curacao strand nog van ligt bij te komen.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Powerboat Caribbean

KOOP HIER JE DAGTRIP TICKETS

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99%, zeker in het hoogseizoen! Het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek. En, waarom zou je ook wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Vergelijk alle dagtrips naar Klein Curacao

Er zijn verschillende opties om naar Klein Curacao te gaan. Welke boot of dagtrip moet jij nu kiezen? Klein-curacao.nl heeft alle opties voor je op een rij gezet in een vergelijkingstabel zodat jij makkelijk de Klein Curacao Boten kunt vergelijken en je bovendien direct online je plek kunt reserveren. Wil je zo luxe mogelijk met zoveel mogelijk faciliteiten op het eiland zoals een beach-house, toiletten, douche en heerlijke strandbedjes kies dan voor Mermaid Boat Trips of voor Miss Ann Boat trips. Wil je wat sportiever varen ga dan met een van de Catamarans van Bluefinn Charters of met die van Irie Tours. Wil je wat kleinschaliger dan is de boot van Breeze de beste optie. Wil je absoluut niet zeeziek worden? Ga dan met de snelle Powerboat waarmee je in 50 minuten op het eiland staat. Vergelijk, reserveer online en ga genieten van dat heerlijke bounty eiland met die prachtige azuurblauwe heldere zee.

Wil je weten wat de prijzen zijn naar Klein Curacao? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘Klein Curacao Prijzen‘.