Goedkoop naar Klein Curacao

Goedkoop naar Klein Curacao?

Helaas, een dagtrip naar Klein Curacao is niet echt goedkoop. De goedkoopste dagtrip naar Klein curacao begint vanaf 114,- euro per persoon. Maar je kunt natuurlijk wel kiezen voor de voordeligste dagtrip naar Klein Curacao. Maar wordt goedkoop naar Klein Curacao geen duurkoop? Over het algemeen ga je een keer naar Klein Curacao en dan moet het natuurlijk wel goed zijn!

 

De Klein Curacao specialist klein-curacao.nl heeft voor jou alle aanbieders vergeleken en op een rij gezet zodat jij de beste keuze kunt maken om goedkoop naar Klein Curacao te gaan.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

Goedkoopste dagtrips Klein Curacao

Goedkoop naar Klein Curacao. Voor Breeze Boat Trips betaal je ongeveer 120,- euro per persoon. De Klein Curacao dagtrip van Breeze Boat Trips is verassend compleet. De trip is inclusief ontbijtje en BBQ-lunch. En, wanneer kleinschaligheid je aanspreekt zit je bij Breeze ook niet verkeerd! Ze varen met maximaal 30 personen aan boord. Dat is wel anders dan bij de Mermaid waarbij je de kans loopt om met een kleine 100 man op pad te gaan.

Breeze Boat Trips

Naar Klein Curacao kun je ook met de Powerboat van Powerboat Caribbean. Dit is een leuke dagtrip en biedt unieke voordelen die andere aanbieders niet hebben. Hij is vooral erg snel! In 45 minuten sta je op het eiland waar andere boten toch al snel 1.5 uur over doen. Daarom mag je bij de Powerboat ook wat langer uitslapen voordat je vertrekt. Ook bij de Powerboat is kleinschaligheid onderdeel. Je gaat met maximaal 10 personen op pad. Nadeel is dat het wel een beetje ‘stuiteren’ is onderweg maar je krijgt er wel een enorme adrenaline kick voor terug waar je op het Klein Curacao strand nog van ligt bij te komen.

powerboat caribbean
Goedkoop naar Klein Curacao met iets meer luxe

Als je toch wat anders wilt dan goedkoop naar Klein Curacao of je waardeert wat meer luxe dan kun je ook kiezen voor een van de andere -duurdere- Klein Curacao aanbieders. Miss Ann Boat Trips bijvoorbeeld biedt je vanaf 120,- euro per persoon ook een eigen beach-house op Klein Curacao, ligbedjes, veel schaduw, een douche en toiletten. Voor wat je ervoor krijgt is het die kleine meerprijs meer dan waard en ga je wat ons betreft nog steeds goedkoop naar Klein Curacao.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

klein curacao tagesausflug
Op tijd boeken!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is de trotste partner van het Nederlandse online ticketbedrijf Caribbean Tours waar je ook de Klein Curacao trips gemakkelijk online kunt reserveren en boeken en ook nog met de laagste prijs garantie. Voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

Wil je weten wanneer je het beste naar Klein Curacao kunt gaan? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘.

Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open