Powerboat Caribbean

Vanaf 155,- euro per persoon
Prijs is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koerswisselingen.

Zie je alleen maar relaxen op een tropisch bounty eilandje niet zitten en zoek je ook wat spanning? Dan is de dagtrip van de Powerboat Caribbean voor jou de beste optie om naar Klein Curacao te varen. Je hoeft bovendien niet zo vroeg je bed uit als bij de andere Klein Curacao dagtochten, de Powerboat Caribbean vertrekt namelijk pas om 10:00 uur. Door de enorme snelle rib sta je in zo’n 50 minuten op het eiland. Nadat de kapitein je heeft verwelkomd en instructies heeft gegeven vaar je naar “klein”. Zorg dat je stevig zit en houd je goed vast, want je schiet pijlsnel over het water en in “no time” sta je op Klein Curacao. Een extra adrenaline-kick die je er bij deze dagtocht gratis bij krijgt. Omdat de Powerboat zo snel over de golven heen vaart heb je ook vrijwel geen kans om zeeziek te worden. Als je last hebt van zeeziekte dan is de keuze snel gemaakt en boek je de Powerboat. Je bent ongeveer 4-uur op het eiland.

De Powerboat Caribbean biedt helaas geen hoteltransfer dus je zal zelf naar Jan Thiel moeten komen. Er is genoeg plek om te parkeren.

Vertrek: 5x per week op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 10:00 uur vanaf de kade bij Zanzibar (Jan Thiel). Rond 16:30 ben je daar weer terug, net op tijd voor het happy hour bij Zanzibar mocht je daar nog zin in hebben.

Highlights

  • Onbewoond eiland met parelwit strand en azuurblauwe zee
  • Kleinschalige opzet met maximaal 10 personen waardoor je het gevoel krijgt dat je met vrienden op stap bent
  • Adrenaline kick door supersnelle boot
  • Kans op zeeziekte nihil
  • In 45-minuten op Klein Curacao
  • Inclusief BBQ-lunch, water, fris, bier en wijn
  • Vertrekt pas om 10:00 uur

Reserveer op tijd je plek!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is, zeker in het hoogseizoen 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek, en doe dit zeker in het hoogseizoen. En, waarom zou je wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.