Powerboat Caribbean

POWERBOAT CARIBBEAN: VANAF 153,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van prijswijzigingen en koerswisselingen

Zie je alleen maar relaxen op een tropisch bounty eilandje niet zitten en zoek je ook wat spanning? Dan is de dagtrip met de Powerboat voor jou de beste optie. Je hoeft niet zo vroeg je bed uit als bij de andere Klein Curacao dagtochten, de Powerboat Caribbean vertrekt namelijk om 10:00 uur. Nadat de kapitein je heeft verwelkomd en instructies heeft gegeven vaar je naar “klein”. Zorg dat je stevig zit en houd je goed vast, want schiet je over het water in “no time” naar Klein Curacao. Je bent in 45 minuten tot een uur op het eiland. Een extra adrenaline-kick die je er bij deze dagtocht gratis bij krijgt. Omdat de Powerboat zo snel over de golven heen vaart heb je ook vrijwel geen kans om zeeziek te worden. Als je last hebt van zeeziekte dan is de keuze snel gemaakt en boek je de Powerboat. Je bent ongeveer 4-uur op het eiland.

 

Vertrek: 3x per week op maandag, donderdag en zaterdag om 10:00 uur vanaf de kade bij Zanzibar (Jan Thiel). Rond 16:30 ben je daar weer terug, net op tijd voor het happy hour bij Zanzibar mocht je daar nog zin in hebben.

Powerboat Caribbean YouTube play

Belangrijke informatie

  • Reddingsvest & gebruik snorkelspullen
  • Water & Frisdrank
  • Inclusief BBQ lunch
  • Gebruik van een Palapa voor schaduw
  • Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn e/o rugklachten hebben
  • Je dient gezond en sportief te zijn voor deze boottrip
  • Vaarschema: 3x per week op maandag, donderdag en zaterdag
  • Geen speciale kinderprijzen


De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.


Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open