Klein Curacao Trips
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

Klein Curacao Tips (de top 5)

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl zet de belangrijkste Klein Curacao tips voor je op een rij zodat jij straks alleen maar hoeft te genieten van dit fantastische bounty eiland.

De top 5

Tip 1 – Ga niet op zondag!

Zondag is de drukste dag van de week. Op zondag varen alle touroperators naar Klein Curacao plus alle pleziervaartboten die op het eiland aanwezig zijn. Wat is dan wel de beste dag? Op maandag vaart Miss Ann niet en dat scheelt al gauw een berg toeristen. Wat ons betreft is maandag de beste dag! Vergelijk hier de Klein Curacao boottrips.

Tip 2 – Voorkom dat je zeeziek wordt
Als je gaat varen dan is er kans dat je zeeziek wordt. Maar, je kunt er wat tegen doen. Drink vooral veel mineraalwater, vermijd koolzuur houdende dranken, cafeïne houdende dranken en nicotine. Eet vooraf goed en neem voedsel wat energierijk is. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent. En, als je weet dat je er last van hebt: neem van tevoren een pil tegen zeeziekte. Oja, als je met een grote boot gaat. Ga niet bovenin zitten! Beneden ervaar je minder beweging.

Tip 3 – Neemt een waterdichte zak mee
Neem iets mee wat waterdicht is voor als je kostbare elektronica meeneemt. Bij ieder touroperator worden mensen en/of spullen aan kant gebracht met een kleine rubber speedboot, een zgn. Dingi. Het gaat vrijwel altijd goed maar het zal maar net gebeuren dat jij je splinternieuwe iPhone laat vallen tijdens het in- of uitstappen.

Tip 4 – Ga het eiland verkennen!
Blijf niet alleen op het strand of in het water liggen. Ga Klein Curacao verkennen! Op het eiland staat een oude verlaten vuurtoren die je kunt beklimmen. Vanaf het strand is het ongeveer 20 minuutjes lopen. Loop na je bezoek aan de vuurtoren door naar de twee Klein Curacao scheepswrakken. Echt de moeite waard om even een ‘rondje’ te doen.

Tip 5 – Misschien wel de belangrijkste tip. Boek niet op het allerlaatste moment!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je ook wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom teleurstelling en reserveer alvast je plek zodat je verzekerd bent van plek.

En vergeet natuurlijk niet de voor de hand liggende Klein Curacao tips zoals smeer je regelmatig in tegen de zon (het liefst factor 50), drink veel water, wees voorzichtig met alcohol en neem een petje mee.

Vergelijk alle dagtrips naar Klein Curacao

Er zijn verschillende opties om naar Klein Curacao te gaan. Welke boot of dagtrip moet jij nu kiezen? Klein-curacao.nl heeft alle opties voor je op een rij gezet in een vergelijkingstabel zodat jij makkelijk de Klein Curacao Boten kunt vergelijken en je bovendien direct online je plek kunt reserveren. Wil je zo luxe mogelijk met zoveel mogelijk faciliteiten op het eiland zoals een beach-house, toiletten, douche en heerlijke strandbedjes kies dan voor Mermaid Boat Trips of voor Miss Ann Boat trips. Wil je wat sportiever varen ga dan met een van de Catamarans van Bluefinn Charters of met die van Irie Tours. Wil je wat kleinschaliger dan is de boot van Breeze de beste optie. Wil je absoluut niet zeeziek worden? Ga dan met de snelle Powerboat waarmee je in 50 minuten op het eiland staat. Vergelijk, reserveer online en ga genieten van dat heerlijke bounty eiland met die prachtige azuurblauwe heldere zee.

KOOP HIER JE DAGTRIP TICKETS

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99%, zeker in het hoogseizoen! Het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek. En, waarom zou je ook wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Wil je weten wat de prijzen zijn naar Klein Curacao? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘Klein Curacao Prijzen‘.