Klein Curacao Tips

Klein Curacao tips (de top 5)

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl zet de belangrijkste Klein Curacao tips voor je op een rij zodat jij straks alleen maar hoeft te genieten van dit fantastische bounty eiland.

Tip 1 – Ga niet op zondag!
Zondag is de drukste dag van de week. Op zondag varen alle touroperators naar Klein Curacao plus alle pleziervaartboten die op het eiland aanwezig zijn. Wat is dan wel de beste dag? Op maandag vaart de Mermaid niet en ook Miss Ann niet en dat scheelt al gauw zo’n 150 tot 175 toeristen. Wat ons betreft is maandag de beste dag! Vergelijk hier de Klein Curacao boottrips.

 

Tip 2 – Voorkom dat je zeeziek wordt
Als je gaat varen dan is er kans dat je zeeziek wordt. Maar, je kunt er wat tegen doen. Drink vooral veel mineraalwater, vermijd koolzuur houdende dranken, cafeïne houdende dranken en nicotine. Eet vooraf goed en neem voedsel wat energierijk is. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent. En, als je weet dat je er last van hebt: neem van tevoren een pil tegen zeeziekte. Oja, als je met een grote boot gaat. Ga niet bovenin zitten! Beneden ervaar je minder beweging.

 

Tip 3 – Neemt een waterdichte zak mee
Neem iets mee wat waterdicht is voor als je kostbare elektronica meeneemt. Bij ieder touroperator worden mensen en/of spullen aan kant gebracht met een kleine rubber speedboot, een zgn. Dingi. Het gaat vrijwel altijd goed maar het zal maar net gebeuren dat jij je splinternieuwe iPhone laat vallen tijdens het in- of uitstappen.

 

Tip 4 – Ga het eiland verkennen!
Blijf niet alleen op het strand of in het water liggen. Ga Klein Curacao verkennen! Op het eiland staat een oude verlaten vuurtoren die je kunt beklimmen. Vanaf het strand is het ongeveer 20 minuutjes lopen. Loop na je bezoek aan de vuurtoren door naar de twee Klein Curacao scheepswrakken. Echt de moeite waard om even een ‘rondje’ te doen.

 

Tip 5 – Misschien wel de belangrijkste tip. Boek ruim van tevoren!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is de trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken en ook nog tegen de beste prijs (en eenvoudig kunt betalen met iDeal of met je creditcard). Voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

En vergeet natuurlijk niet de voor de hand liggende Klein Curacao tips zoals smeer je goed in tegen de zon (het liefst factor 50), drink veel water, wees voorzichtig met alcohol en neem een petje mee.

 

Wil je o.a. weten wat de prijzen zijn van de verschillende dagtrips en welke je het beste kunt kiezen? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘Klein Curacao Prijzen‘.

Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open