Klein Curacao Prijzen

Klein Curacao Prijzen

Klein Curacao Prijzen. Iedereen zegt dat je naar Klein Curacao moet gaan als je op Curacao bent. Maar wat kost een Klein Curacao dagtrip nu eigenlijk? Wat zijn de Klein Curacao prijzen? En, welke Klein Curacao boottrip moet ik dan kiezen? De onafhankelijke Klein Curacao specialist klein-curacao.nl heeft het voor je uitgezocht.

Alle Klein Curacao prijzen van dagtrips op een rij
Breeze Boat Trips

Breeze Boattrips heeft een all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao. Met max. 30 personen op het luxe motorjacht is het intiemer en persoonlijker dan de meeste andere boten (60 personen of meer). Breeze is een all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao. Vanaf € 114,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes. Voor een kleine meerprijs wordt je ook nog opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Breeze Boat Trips
Miss Ann Boattrips

Miss Ann biedt de meest complete all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao voor de beste prijs! En, je vaart ook nog eens met een zeer mooi & chique motorschip. Alles wat je, je maar kunt wensen heeft Miss Ann Boattrips. Een beach-house met alles erop en eraan, veel schaduw, lekkere bedjes, een zoetwater douche, toiletten en een klein winkeltje! Je, zal maar net je zonnebrand zijn vergeten. Vanaf € 123,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is gebruik beach-house, ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes. Voor een kleine meerprijs wordt je opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

klein curacao tagesausflug
Mermaid Boattrips

Mermaid Boattrips is misschien wel de bekendste dagtocht. Je krijgt een beach-house tot je beschikking met schaduw, bedjes, een douche en natuurlijk een uitgebreide BBQ-lunch. Helaas ben je bij de Mermaid wel “één van de velen” door de enorm grote motorboot waarmee ze varen. Ze vullen de boot met zoveel mogelijk toeristen waardoor je al snel met ruim 60 man onderweg bent. Vanaf € 120,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is gebruik beach-house, ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes. Voor een kleine meerprijs (Jan Thiel = gratis) wordt je opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

mermaid curacao
Black&White Catamaran

Als je fan bent van zeilen dan ga je al snel met de Catamaran van BlueFinn Charters. Een schitterende catamaran en tevens de grootste catamaran van Curaçao! Op de heenweg op de motor en op de terugweg zeilend terwijl jij lekker relaxt in de netten. Vanaf € 115,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes. BlueFinn Charters biedt geen hoteltransfer aan.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

bluefinn charters
Op tijd boeken!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is de trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je ook de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken en ook nog tegen de beste prijs. Voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

Wil je weten wat de goedkoopste dagtrips zijn naar Klein Curacao? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘goedkoop naar Klein Curacao‘.

Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open