Klein Curacao Trips
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

Klein Curacao Prijzen

Klein Curacao Prijzen. Iedereen zegt dat je naar Klein Curacao moet gaan als je op Curacao bent. Maar wat kost een Klein Curacao dagtrip nu eigenlijk? Wat zijn de Klein Curacao prijzen? En, welke Klein Curacao boottrip moet je dan kiezen? De onafhankelijke Klein Curacao specialist klein-curacao.nl heeft het voor je uitgezocht. Hieronder vind je alle Klein Curacao prijzen van dagtrips op een rij. Let op: de getoonde prijzen zijn een indicatie en zijn afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen.

Breeze Boat trips

Breeze Boat Trips heeft een all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao. Met max. 30 personen op het luxe motorjacht is het intiemer en persoonlijker dan de meeste andere boten (60 personen of meer). Breeze is een all-inclusive dagtocht naar Klein Curacao. Vanaf € 115,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes. Voor een kleine meerprijs wordt je ook nog opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Breeze Boat Trips

Miss Ann Boat trips

Miss Ann Boat Trips biedt een van de meest complete all-inclusive dagtochten naar Klein Curacao! En, je vaart ook nog eens met een zeer mooi & chique motorschip. Alles wat je maar kunt wensen heeft Miss Ann Boattrips. Een beach-house met alles erop en eraan, veel schaduw, lekkere bedjes, een zoetwater douche, toiletten en een klein winkeltje! Je, zal maar net je zonnebrand zijn vergeten. Vanaf € 120,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is gebruik beach-house, ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en frisdrank. Voor een kleine meerprijs wordt je opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Miss Ann Boat Trips

Mermaid Boat trips

Mermaid Boat Trips is misschien wel de bekendste dagtocht. Je krijgt een beach-house tot je beschikking met schaduw, bedjes, een zoetwater douche en natuurlijk een uitgebreide BBQ-lunch. De Mermaid Boat Trips vaart met een grote motorboot. Vanaf € 120,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is gebruik van het beach-house, ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en frisdrank. Voor een kleine meerprijs (Jan Thiel = gratis) wordt je opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Mermaid Boat Trips

Catamaran van Bluefinn Charters

Als je fan bent van zeilen dan ga je al snel met een van de Catamarans van BlueFinn Charters. Bluefinn Charters heeft een tweetal schitterende catamarans te weten de Black & White en de Apache. Op beiden is de service volledig identiek. Op de heenweg op de motor en op de terugweg zeilend terwijl jij lekker relaxt in de netten. Vanaf € 115,- p/p kun je mee. Kinderen krijgen 50% korting. Inbegrepen in de prijs is lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes waaronder onbeperkt alcohol vanaf 12:30 uur. Voor een kleine meerprijs wordt je opgehaald bij je hotel.

Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen en prijsaanpassingen

Bluefinn Charters

KOOP HIER JE DAGTRIP TICKETS

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99%, zeker in het hoogseizoen! Het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek. En, waarom zou je ook wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Vergelijk alle dagtrips naar Klein Curacao

Er zijn verschillende opties om naar Klein Curacao te gaan. Welke boot of dagtrip moet jij nu kiezen? Klein-curacao.nl heeft alle opties voor je op een rij gezet in een vergelijkingstabel zodat jij makkelijk de Klein Curacao Boten kunt vergelijken en je bovendien direct online je plek kunt reserveren. Wil je zo luxe mogelijk met zoveel mogelijk faciliteiten op het eiland zoals een beach-house, toiletten, douche en heerlijke strandbedjes kies dan voor Mermaid Boat Trips of voor Miss Ann Boat trips. Wil je wat sportiever varen ga dan met een van de Catamarans van Bluefinn Charters of met die van Irie Tours. Wil je wat kleinschaliger dan is de boot van Breeze de beste optie. Wil je absoluut niet zeeziek worden? Ga dan met de snelle Powerboat waarmee je in 50 minuten op het eiland staat. Vergelijk, reserveer online en ga genieten van dat heerlijke bounty eiland met die prachtige azuurblauwe heldere zee.

Wil je weten wat de goedkoopste dagtrips zijn naar Klein Curacao? De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft hier een artikel over geschreven genaamd ‘goedkoop naar Klein Curacao‘.