Mermaid Boat Trips

Vanaf 130,- euro per persoon
Prijs is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koerswisselingen.

Mermaid Boat Trips is een van de eerste touroperators die Klein Curacao ontdekte. Vandaag de dag organiseert de Mermaid al meer dan 35 jaar trips naar Klein Curacao. Mermaid Boat Trips heeft een motorschip tot zijn beschikking waarmee maximaal zo’n 100 personen 5 tot 6x per week heen en weer worden gevaren. Net als bij Miss Ann Boat Trips die een vergelijkbare trip aanbiedt heeft de mermaid op Klein Curacao een prachtig eigen beach-house met uitkijktoren en alle faciliteiten die je maar wenst.

Je wordt om 6:45 uur aan boord ontvangen met een kopje koffie of thee. Bij aankomst op klein curacao kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het beach-house. Je vindt hier bedjes, kleedhokjes, genoeg schaduw voor iedereen, een toilet en zelfs een zoetwater douche. Terwijl jij je vermaakt op het eiland, zorgt de bemanning voor een gezond ontbijt en in de middag een uitgebreide BBQ-lunch met fruit en salades. Frisdrank en water is inbegrepen. Bier en wijn kun je tegen een schappelijk prijs kopen op het eiland.

Deze boottrip is toegankelijker voor oudere mensen dan in vergelijking met de catamaran trips door de soort boot en aangeboden faciliteiten in het beach-house. De boot is ook rolstoeltoegankelijk. Op aanvraag is er zelfs een beachrolstoel beschikbaar.

Wat erg handig is bij deze boottrip is de optie om een hoteltransfer er direct bij te kunnen boeken. Handig als je geen huurauto hebt. Je wordt dan voor een klein bedrag opgehaald bij je accommodatie en ook weer teruggebracht. Verblijf je in een accommodatie op Jan Thiel dan is de hoteltransfer zelfs gratis.

Vertrek: 5 tot 6 dagen per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag vrijdag en zondag om 6:45 uur vanaf de Caracasbaai bij de Fisherman’s Pier. Tussen 17:00 – 18:00 uur ben je daar weer terug.

Highlights

  • Onbewoond eiland met parelwit strand en azuurblauwe zee
  • Beachhouse met strandbedden, toiletten, douches, kleedhokjes en veel schaduw
  • Mooie uitkijktoren voor schitterend zicht over Klein Curacao
  • Ontbijt buffet met fruit, op het eiland
  • Uitstekend buffet met kip (halal), ribs en hamburgers van de barbecue, diverse salades, stokbrood, maïskolven en fruit
  • Onbeperkt frisdrank en water (bier en wijn tegen betaling verkrijgbaar)
Mermaid Boat Trips

Reserveer op tijd je plek!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is, zeker in het hoogseizoen 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek, en doe dit zeker in het hoogseizoen. En, waarom zou je wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.