Irie Tours

IRIE TOURS: VANAF 113,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van prijswijzigingen en koerswisselingen

Genieten op de Cool Runnings Catamaran van Irie Tours (de voormalige JonaLisa van Bounty Adventures). Irie Tours vaart al sinds jaar en dag 6 dagen per week naar Klein Curacao. Als je rond 7:30 uur aan boord komt wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee en worden er lekkere broodjes uitgedeeld. Thuis eerst ontbijten kun je bij deze trip dus overslaan. Na ontvangst en een korte uitleg door de kapitein vaar je uit richting Klein Curacao.

 

Op de heenweg naar Klein Curacao vaart de catamaran op de motor en indien mogelijk worden op de terugweg de zeilen gehesen (geen garantie). Bij aankomst op Klein Curacao word je met een kleine rubberen motorboot (Dingie) aan land gebracht. Heb je direct zin om te zwemmen? Spring dan van boord en zwem zelf naar het paradijselijke eiland. Op de Catamaran wordt door de bemanning rond 12:30 uur een lunch voor je bereidt en kun je de hele dag genieten van een open bar.

 

Wat erg handig is bij deze boottrip is de optie om een hoteltransfer er direct bij te kunnen boeken. Handig als je geen huurauto hebt. Je wordt dan voor een klein bedrag opgehaald bij je accommodatie en ook weer teruggebracht.

 

Vertrek: 6 dagen per week om 7:30 uur aan de Caracasbaai bij restaurant La Costa Nostra. Rond 17:00 uur ben je daar weer terug.

 

 

Cool Runnings

Belangrijke informatie

 • Snorkel met schildpadden (als je geluk hebt)
 • Lounge netten voor het ultieme chillen
 • Een lekker ontbijt en ‘s middags broodjes hamburger, hotdogs met toppings en sauzen
 • Open bar met frisdrank, water, fruit-punch, bier, rum en rumpunch
 • Gratis gebruik van snorkelmateriaal
 • toiletten aan boord
 • Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn
 • Vaarschema: 6 dagen per week
 • Kinderen t/m 12 jaar 50% korting


De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

 • Wat je moet weten over Klein Curacao
 • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.


Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open