Irie Tours

Vanaf 110,- euro per persoon
Prijs is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koerswisselingen.

Genieten op een van de Catamarans van Irie Tours. De Catamarans van Irie Tours varen al sinds jaar en dag 7 dagen per week naar Klein Curacao. Als je rond 7:30 uur aan boord komt wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee en worden er lekkere broodjes uitgedeeld. Thuis eerst ontbijten kun je bij deze trip dus overslaan. Na ontvangst en een korte uitleg door de kapitein vaar je uit richting Klein Curacao.

Op de heenweg naar Klein Curacao vaart de catamaran op de motor en indien mogelijk worden op de terugweg de zeilen gehesen (geen garantie). Bij aankomst op Klein Curacao word je met een kleine rubberen motorboot (Dingie) aan land gebracht. Heb je direct zin om te zwemmen? Spring dan van boord en zwem zelf naar het paradijselijke eiland. Op de Catamaran wordt door de bemanning rond 12:30 uur een lunch voor je bereidt en kun je de hele dag genieten van een open bar incl. alcohol vanaf 12:30 uur.

Wat erg handig is bij deze boottrip is de optie om een hoteltransfer er direct bij te kunnen boeken. Handig als je geen huurauto hebt. Je wordt dan voor een klein bedrag opgehaald bij je accommodatie en ook weer teruggebracht.

Vertrek: 7 dagen per week om 7:30 uur aan de Caracasbaai bij the Village & Marina Apartments. Rond 17:00 uur ben je daar weer terug.

Highlights

  • Onbewoond eiland met parelwit strand en azuurblauwe zee
  • Een lekker ontbijt en ’s middags broodjes hamburger, hotdogs met toppings en sauzen
  • Lounge netten voor het ultieme chillen
  • Open bar met frisdrank, water, fruit-punch, bier, rum en rumpunch
  • Gebruik van duikbril en snorkel
  • Snorkelen met schildpadden (als je geluk hebt)
Irie Tours

Reserveer op tijd je plek!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is, zeker in het hoogseizoen 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek, en doe dit zeker in het hoogseizoen. En, waarom zou je wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.