Miss Ann Boat Trips

Vanaf 120,- euro per persoon
Prijs is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koerswisselingen.

Met Miss Ann Boat Trips maak je de overtocht naar Klein Curacao met een luxe motorjacht. Groot voordeel dat Miss Ann Boattrips heeft ten opzichte van de Catamaran trips is dat ze beschikken over een eigen beach-house met faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken.

Je wordt om 7:00 uur aan boord ontvangen met een kopje koffie of thee. Bij aankomst op klein curacao kun je gebruik maken van alle faciliteiten van hun beach-house inclusief de zoetwater douche, schaduwplekken en ligbedjes. Terwijl jij je vermaakt op het eiland, zorgt de bemanning voor een gezond ontbijt en een uitgebreide BBQ-lunch met fruit en salades. Frisdrank en water is inbegrepen en je kunt gebruik maken van de beach bar.

De bemanning organiseert een schildpadden safari waar je gratis aan kunt deelnemen. Met een beetje mazzel kom je tijdens het snorkelen een paar van deze vrienden tegen.

Wat erg handig is bij deze boottrip is de optie om een hoteltransfer er direct bij te kunnen boeken. Handig als je geen huurauto hebt. Je wordt dan voor een klein bedrag opgehaald bij je accommodatie en ook weer teruggebracht.

Vertrek: 5 dagen per week op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag om 7:00 uur vanuit het Spaanse Water. Rond 17:00 uur ben je weer terug.

Highlights

  • Onbewoond eiland met parelwit strand en azuurblauwe zee
  • Beachhouse met strandbedden, toilet, douche en veel schaduw
  • Ontbijt buffet met fruit, op het eiland
  • Uitstekend BBQ buffet met kip, ribs en hamburgers van de barbecue, diverse salades, stokbrood, maïskolven en fruit
  • Onbeperkt frisdrank en water (bier en wijn tegen betaling verkrijgbaar)
  • “Rum Punch” tijdens de terugreis
  • Snorkelsafari met schildpadden
Miss Ann Boat Trips

Reserveer op tijd je plek!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is, zeker in het hoogseizoen 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek, en doe dit zeker in het hoogseizoen. En, waarom zou je wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.