BlueFinn Charters Catamaran

BLUEFINN CHARTERS: VANAF 113,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van prijswijzigingen en koerswisselingen

Genieten op de Black & White Catamaran van BlueFinn Charters. Een schitterende catamaran om mee naar Klein Curacao te varen en tevens de grootste catamaran van Curacao! BlueFinn Charters biedt hun dagtrip naar Klein Curacao aan zonder ontbijt. Is dat een nadeel? Nee, zeker niet want daardoor vertrekt deze boot net wat later dan de andere aanbieders en dat is best fijn als het happy hour de vorige avond net even te gezellig was. Omdat de catamaran nog vrij nieuw is zijn de faciliteiten prima en is bijvoorbeeld het snorkelmateriaal – wat je gratis mag gebruiken – nog lekker fris.

 

Op de heenweg naar Klein Curacao vaart de catamaran op de motor. Het wordt pas echt genieten op de terugweg. Dan worden de zeilen gehesen en zeil je terug naar Curacao. Op de boot wordt door de bemanning rond 12:30 uur een BBQ-lunch voor je bereidt en kun je de hele dag genieten van een open bar.

 

Vertrek: 5 dagen per week m.u.v. vrijdag en zondag om 8:30 uur vanaf de kade bij Zanzibar (Jan Thiel). Rond 17:30 ben je daar weer terug, net op tijd voor het happy hour bij Zanzibar mocht je daar nog zin in hebben.

Black & White, by BlueFinn Charters YouTube play

Belangrijke informatie

  • Uitgebreide BBQ-lunch met spareribs, kip, broodjes en (pasta)salades
  • Open bar met frisdrank, water, bier, witte wijn, rum, vodka en rumpunch (alcohol wordt vanaf 12:30 uur geschonken)
  • Gratis gebruik van snorkelmateriaal
  • 2 toiletten aan boord
  • Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn
  • Vaarschema: 5 dagen per week m.u.v. vrijdag en zondag
  • Kinderen t/m 12 jaar 50% korting


De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.


Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open