Bluefinn Charters

Vanaf 110,- euro per persoon
Prijs is onder voorbehoud van prijswijzigingen en koerswisselingen.

Genieten op een van de twee Catamarans van BlueFinn Charters. Schitterende catamarans om mee naar Klein Curacao te varen en tevens de grootste catamarans van Curacao! BlueFinn Charters biedt hun dagtrip naar aan zonder ontbijt. Is dat een nadeel? Nee, zeker niet want daardoor vertrekt deze boot net wat later dan de andere aanbieders en dat is best fijn als het happy hour de vorige avond net even te gezellig was.

Je vertrek om 8:00 uur of 8:30 uur vanaf Zanzibar, Jan Thiel Beach. De reis naar Klein Curacao duur ongeveer 1 uur en 45-minuten. Van verre zie je het zonovergoten bounty-eiland en de oude iconische roze vuurtoren. Bij aankomst op Klein Curacao is het kristalheldere water perfect kalm om lekker te gaan zwemmen, snorkelen en om in te duiken. Standaard bij deze Klein Curacao dagtrip is een XL BBQ-Lunch en Premium Open Bar. Dat wordt dus optimaal genieten tijdens deze Klein Curacao Trip op de Catamaran van Bluefinn Charters.

Op de heenweg naar Klein Curacao vaart de catamaran op de motor. Het wordt pas echt genieten op de terugweg. Dan worden de zeilen gehesen en zeil je terug naar Curacao. Op de boot wordt door de bemanning rond 12:30 uur een BBQ-lunch voor je bereidt en kun je de hele dag genieten van een open bar met alcohol vanaf 12:30 uur.

Vertrek: 7 dagen per week om 8:00 uur of 8:30 uur vanaf de kade bij Zanzibar (Jan Thiel). Rond 17:30 ben je daar weer terug, net op tijd voor het happy hour bij Zanzibar mocht je daar nog zin in hebben.

Highlights

  • Onbewoond eiland met parelwit strand en azuurblauwe zee
  • Uitgebreide BBQ Lunch met salades, vlees van de grill, vers fruit en stokbrood met pindasaus
  • De Premium Open Bar biedt o.a.Coca Cola, Diet Coke, Sprite, Soda, water, Cranberry Juice, en tropical juice. Vanaf 12:30 kun je ook alcoholische drankjes krijgen, zoals Witte wijn en Rose, Polar en Amstel Bright, Rum, Vodka en Whiskey
  • Lounge netten voor het ultieme chillen
  • Gebruik van duikbril en snorkel
  • Snorkelen met schildpadden (als je geluk hebt)
  • Zeilen met de Catamaran op de terugweg
Bluefinn Charters

Reserveer op tijd je plek!

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas op het allerlaatste moment te boeken. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is, zeker in het hoogseizoen 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. Reserveer alvast vanuit Nederland je plek, en doe dit zeker in het hoogseizoen. En, waarom zou je wachten met reserveren? Klein-curacao.nl werkt nauw samen met Caribbean Tours, de grootste aanbieder van Klein Curacao Trips. Bij reserveren doe je alleen een kleine aanbetaling en je plek is gegarandeerd. Caribbean Tours is een Nederlands bedrijf, is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en bied je bovendien de laagste prijs garantie. Voorkom dus teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

Wat is Klein Curacao
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip
Klein Curacao Trip

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.