Breeze Boat Trips

BREEZE BOAT TRIPS: VANAF 120,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van prijswijzigingen en koerswisselingen

Geniet van een Klein Curacao dagtrip met Breeze Boat Trips. Deze touroperator biedt de goedkoopste -maar zeer complete- dagtrip aan en vaart 4x per week naar dit bounty eiland. Deze boottocht is een volledig verzorgde dag naar Klein Curacao. Dit is de perfecte trip als kleinschaligheid je aanspreekt. Met een groep van maximaal 30 personen aan boord reis je comfortabel en ontspannen naar Klein Curacao. Wanneer je aan boord komt start je met een heerlijk ontbijt en koffie of thee. De boot brengt je in ongeveer 1.5 uur naar Klein Curacao. Bij aankomst kun je direct het water testen! Spring van boord en zwem naar het paradijselijke eiland.

 

Vertrek: iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag om 7:45 uur bij de Caracasbaai (vlakbij Jan Thiel). Je bent rondt 17:00 uur weer terug.

poster
00:00
--
/
--

Belangrijke informatie

  • Een lekker ontbijt in de ochtend
  • BBQ-lunch met spareribs, kip, broodjes, diverse salades en tropisch fruit
  • Open bar met frisdrank, water, fruit-punch, rosé, bier, witte wijn, rum, vodka en rumpunch
  • Gebruik van snorkel materiaal en matten
  • Toilet aan boord
  • Voor een kleine meerprijs word je opgehaald en teruggebracht naar je hotel.
  • Kinderen tot 12 jaar ontvangen 50% korting op volwassene prijs


De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.


Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open