At Sea Curacao

AT SEA CURACAO: VANAF 128,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

Fan van wat meer luxe en varen in stijl? Dan stap je op het prachtige zeiljacht van At Sea Curacao. At Sea laat je in een kleine groep van maximaal 20 personen kennismaken met het idyllische eiland klein curacao. Het is een van de duurdere trips maar dan vaar je ook wel in stijl! Als je rond 9:00 uur aan boord komt wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee. Na ontvangst en een korte uitleg door de kapitein vaar je uit richting Klein Curacao.

 

Na een tocht van ongeveer 2 uur arriveer je op het idyllische eiland. Na aankomst worden er sandwiches en vers fruit geserveerd op de boot. Vervolgens word je met een dingy (klein rubberbootje) naar het eiland gebracht. Op het schip staat rond 12:30 uur een BBQ-lunch voor je klaar en kun je de hele dag genieten van een open bar. Op de heenweg vaar je op de motor en op de terugweg zeil je naar Curacao.

 

Vertrek: 1 dag per week, iedere donderdag om 9:00 uur vanuit Jan Sofat Marina (onder voorbehoud van genoeg passagiers). Rond 17:00 uur ben je daar weer terug.

At Sea Curacao vimeo play

Belangrijke informatie

  • BBQ-lunch met kip/vis of shrimps en vlees in de middag
  • De hele dag een open bar, incl. alcohol
  • Toilet aan boord
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Vaarschema: 1 dag per week, iedere donderdag. Onder voorbehoud van genoeg passagiers
  • Kinderen t/m 11 jaar speciale prijs

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.