Klein Curacao

Klein Curacao is een klein, onbewoond, tropisch bounty eilandje met een parelwit strand, een azuurblauwe zee, een spectaculair rif en prachtige onderwaterwereld. Dit heerlijke eiland vind je ongeveer 25 kilometer vanaf Curacao en is ongeveer 2 vierkante kilometer in omtrek. Het is onomstotelijk een must see als je op vakantie bent op Curacao. Het strand van dit mooie eiland staat bekend als een van de mooiste stranden ter wereld. De vraag is niet zozeer waarom je moet gaan, maar meer wanneer ga je?

little curacao
Vergelijk Prijzen
little curacao
Wat kun je er doen?
little curacao
De geschiedenis

Een van de mooiste stranden ter wereld

ervaar paradijs

  • Wat je moet weten over Klein Curacao
  • goedkoop naar klein curacao
klein curacao boat trips
Hoe kom je er?

Dagtrips naar dit Bounty eiland

Je kunt er maar op een manier komen en dat is per boot. Er zijn diverse aanbieders van geheel verzorgde dagtrips naar dit bounty eiland. Iedere aanbieder heeft zijn eigen voordelen. De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft de aanbieders voor je op een rij gezet en onderling met elkaar vergeleken.

Ben je op zoek naar meer activiteiten op Curacao? Wil je bijvoorbeeld ook abseilen vanaf de Julianabrug?, of met een met een Aquafari Onderwaterscooter de onderwaterwereld verkennen? Voor meer informatie kun je ook even kijken bij onze partner Caribbean Tours.


Aankomst, vertrektijden en vluchtinformatie checken? Check het op hato-airport.nl.


Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open