Casador Boat Trips

CASADOR BOAT TRIPS: VANAF 83,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

Combineer een prachtig zeiljacht met kleinschaligheid en je hebt de perfecte ingrediënten voor een topdag op Klein Curacao. Op het 68ft zeiljacht gaan niet meer dan 30 personen mee naar Klein Curacao. Niet zo massaal dus als de Mermaid, Miss Ann en de black&white van BlueFinn Charters. Op pad met Casador Boat Trips en een klein clubje mensen geeft een fijn gevoel.

 

De uitgebreide BBQ-lunch en open bar versterken dit gevoel. Naast fris en sap wordt er ook bier en wijn geschonken. De trip is een paar euro duurder dan andere dagtrips maar dit wordt meer dan goed gemaakt met de kleinschaligheid, de algehele verzorging aan boord en het mooie zeiljacht. Vanzelfsprekend is er snorkelmateriaal aan boord wat je gratis mag gebruiken. Dat de vaarduur een half uur langer is dan de meeste trips neem je op de koop toe als je op zo’n mooi zeiljacht mag varen.

 

Vertrek: elke zaterdag om 8:00 uur vanaf de vissershaven aan de Caracasbaai (vlakbij Jan Thiel). Rond 18:00 ben je daar weer terug.

 

Belangrijke informatie

  • Uitgebreide BBQ-lunch met vlees, broodjes en (pasta)salades
  • Open bar met frisdrank, water, bier en wijn
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Kleinschalig, maximaal 30 gasten aan boord
  • Kinderen t/m 12 jaar speciale prijs

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.