BlueFinn Charters Motorjacht

BLUEFINN CHARTERS: VANAF 92,- EURO PER PERSOON
De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van prijswijzigingen en koerswisselingen

Naast de Black & White Catamaran biedt BlueFinn Charters ook een kleinschaligere trip aan. Een Bluefinn Charters dagtrip waar je niet met 60 man aan boord bent maar met maximaal 24 andere personen. Alleen al deze kleinschaligheid geeft een lekker gevoel. Je voelt je net wat specialer als gast aan boord.

 

De uitgebreide BBQ-lunch en open bar versterken dit gevoel. Naast fris en sap wordt er vanaf 12 uur ook Bacardi rum, Big Rack vodka, Dewar’s white label whiskey, witte wijn en AIX rosé wijn geschonken. De trip is een paar euro duurder dan de andere dagtrips maar dit wordt meer dan goed gemaakt met de kleinschaligheid en de algehele verzorging aan boord.

 

De nieuwe boot draagt de naam ‘Kailani’ en is 42ft lang. Vanzelfsprekend is er snorkelmateriaal aan boord wat je gratis mag gebruiken. Lekker genieten dus met deze Black&White Bluefinn Charters dagtrip.

 

Vertrek: 4 dagen per week op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag om 9:00 uur vanaf de kade bij Zanzibar (Jan Thiel). Rond 17:30 ben je daar weer terug, net op tijd voor het happy hour bij Zanzibar mocht je daar nog zin in hebben.

 

Bluefinn Charters dagtrip

Belangrijke informatie

  • Uitgebreide BBQ-lunch met spareribs, kip, broodjes en (pasta)salades
  • Open bar met frisdrank, water, bier, wijn, rum, vodka en whiskey  (alcohol wordt vanaf 12:00 uur geschonken)
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Kleinschalig, maximaal 25 gasten aan boord
  • Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn
  • Kinderen t/m 12 jaar speciale prijs

De dagtochten naar Klein Curacao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curacao bent. De kans dat de Klein Curacao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Klein-curacao.nl is trotste partner van een Nederlands online ticketbedrijf waar je de Klein Curacao trips gemakkelijk kunt boeken EN tegen de beste prijs. Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard. Kortom: voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek.

  • goedkoop naar klein curacao

De onafhankelijke Klein Curacao specialist, klein-curacao.nl heeft diversen artikelen geschreven die ter voorbereiding echt heel handig zijn! Wat zijn de goedkoopste dagtrips? Wat zijn de prijzen en wanneer kun je het beste gaan? ‘Top 5 Klein Curacao Tips‘ /‘Goedkoop naar Klein Curacao‘ /‘Klein Curacao Prijzen‘.