Naar Klein Curacao

Naar Klein Curacao

Als je naar Curacao op vakantie gaat, is een boottocht naar Klein Curacao iets wat je eigenlijk niet mag missen. Dit kleine tropische en onbewoonde eilandje met witte strand en perfect blauwe zee moet je natuurlijk gezien hebben als je Curacao bezoekt. Je kunt al naar Klein Curacao vanaf ongeveer 114,- euro per persoon met de goedkoopste dagtrip naar Klein Curacao.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

 

Klein Curacao is een klein, onbewoond, tropisch bounty eilandje met een parelwit strand, een azuurblauwe zee, een spectaculair rif en prachtige onderwaterwereld. Dit heerlijke eiland vind je ongeveer 25 kilometer vanaf Curacao en is ongeveer 2 vierkante kilometer in omtrek. Het is onomstotelijk een must see als je op vakantie bent op Curacao. Het strand van Klein Curacao staat bekend als een van de mooiste stranden ter wereld. De vraag is dus eigenlijk niet zozeer waarom je moet gaan, maar meer wanneer ga je?

 

Over het algemeen ga je een keer naar Klein Curacao en dan moet het natuurlijk wel goed zijn! De Klein Curacao specialist klein-curacao.nl heeft voor jou alle aanbieders vergeleken en op een rij gezet zodat jij de beste keuze kunt maken om naar Klein Curacao te gaan.

Dagtrips naar Klein Curacao

Goedkoop naar Klein Curacao ga je met Breeze Boat Trips. De Klein Curacao dagtrip van Breeze Boat Trips is ook nog verassend compleet. De trip is inclusief ontbijtje en BBQ-lunch. En, wanneer kleinschaligheid je aanspreekt zit je bij Breeze ook niet verkeerd! Ze varen met maximaal 30 personen aan boord. Dat is wel anders dan bij de Mermaid waarbij je de kans loopt om met een kleine 100 man op pad te gaan.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

Breeze Boat Trips

Naar Klein Curacao kun je ook met de Powerboat van Powerboat Caribbean. Niet de goedkoopste klein curacao trip maar wel bloedje snel! In 45 minuten sta je op het eiland waar andere boten toch al snel 1.5 uur over doen. Daarom mag je bij de Powerboat ook wat langer uitslapen voordat je vertrekt. Ook bij de Powerboat is kleinschaligheid onderdeel. Je gaat met maximaal 10 personen op pad. Met de Powerboat krijgt je een enorme adrenaline kick waar je op het Klein Curacao strand nog van ligt bij te komen.

powerboat caribbean
Naar Klein Curacao met iets meer luxe

Als je toch wat anders wilt naar Klein Curacao of je waardeert wat meer luxe dan kun je ook kiezen voor een van de andere -duurdere- Klein Curacao aanbieders. Miss Ann Boat Trips bijvoorbeeld biedt je vanaf 123,- euro (prijs fluctueert vanwege koerswisselingen) per persoon ook een eigen beach-house op Klein Curacao, ligbedjes, veel schaduw, een douche en toiletten.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

klein curacao tagesausflug
Naar Klein Curacao met een Catamaran

Ben je een fan van zeilen of vind je het leuk om lekker te chillen in de netten dan ga je met een Catamaran naar Klein Curacao. Je kunt met de Catamaran van Irie Tours of je gaat met de black & white catamaran van Blue Finn Charters. Irie Tours is al jaren actief op Curacao en vaart 6 dagen per week naar dit mooie eiland. Je stapt op vanaf 115,- euro p/p (prijs fluctueert vanwege koerswisselingen) inclusief heerlijke BBQ en open-bar.

Irie Tours

Wil je met de grootste Catamaran dan heb je maar een keuze. Dan ga je met de black & white catamaran van Blue Finn Charters. Een schitterende catamaran om mee te varen en tevens de grootste catamaran van Curacao! Op de heenweg naar het eiland vaart de catamaran op de motor. Het wordt pas echt genieten op de terugweg. Dan worden de zeilen gehesen en zeil je terug naar Curacao. Op de boot wordt door de bemanning rond 12:30 uur een BBQ-lunch voor je bereidt en kun je de hele dag genieten van een open bar. Prijs vanaf 115,- euro per persoon.
Getoonde prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van koerswisselingen

bluefinn charters
Koop je dagtrip tickets bij onze partner Caribbean Tours!

  KOOP TICKETS
close
open